Céginformáció

Üdvözöljük köreinkben !

Cégünk, a SUMI AGRO HUNGARY Kft nevében köszöntjük Önt. Jelenlegi megjelenésünkkel jelezni szeretnénk azt az előrelépést, amit munkánk során értünk el, és amellyel további lehetőségeket szeretnénk kínálni Önnek az együttműködésre.

A SUMI AGRO – a SUMITOMO Corporation és a japán gyártók termékeinek képviseletével – Európai cégcsoporttá nőtte ki magát. 1992-es magyarországi megalapításunk óta eltelt több mint 20 évben számos országban jött létre hasonló SUMI AGRO cég és napjainkban már 10 európai ország növényvédő szer piacán dolgozik eredményesen a SUMI AGRO – cégcsoport.

Kihasználva a cégcsoport előnyeit, folyamatosan növelni kívánjuk kínálatunkat, a fejlett japán technológia, valamint a hazai és európai fejlesztési források fokozott kihasználásával. Célunk, hogy növekvő termékpalettával, új megoldásokkal még több eszközt és innovatív megoldást kínáljuk Önnek a mezőgazdasági termelés minőségének javítására.

A már jól ismert és bevált termékeink (MOSPILAN, TOPSIN-M, PLEDGE, SERGOMIL stb.) formulációs és technológiai fejlesztése mellett több új, „SUMI AGRO” termék is piacra került. Ennek első képviselője volt a BIOSILD TOP kalászos csávázó szer, mely a hazai növényvédelem meghatározó terméke lett az utóbbi években a gazdálkodók legteljesebb megelégedésére.
További saját fejlesztésű készítmények követték mint a YAMATO gombaölő szer, INAZUMA rovarölőszer hatóanyag kombinációval. De pl a WAKIZASI  piretroid tipusú rovarölőszer is palettánon van számos atkaölő szerrel egyetemben ORTUS, NISSORUN.

Gyomirtószer kínálatunk is erősödött az elmúlt években. Duo és trio technológiai és kombinált (gyomirtó+gombaolő) csomagolások kínálatával igyekszünk a legjobb szakmai megoldásokat ajánlani a termelő partnerek részére (ERGON STAR, SUMICORN-R, ELIZIUM, KAMIKAZE, MODERATOR, Sumi Repce ).

Számos egyéb kinálattal is bővültünk a technológiai “finomságok” területén, az igényes termelők részére nyújtott ajánlatainkkal (EXILIS, FLEXI, FLORGIB Tablet, Green Miracle, NOVAGIB, SPUR).
Hagyományos és új gyártó partnereinkkel erősödő kapcsolatainkat fémjelzi több új originális és kombinációs készítmény  bevezetése is (CLICK COMBI, CYFLAMID, LIETO, BIOZUFRE  stb.). Korszerű megoldásainkkal mind a szántóföldi mind pedig a kertészeti növénytermesztésben partnereink segítségére kívánunk lenni

Igyekszünk Önt folyamatosan tájékoztatni újdonságainkról az itt elhelyezett termékismertetőkön keresztül, illetve honlapunkon (www.sumiagro.hu), valamint a folyamatosan szervezett szakmai fórumokon.

Bízunk benne, hogy elégedett partnerként továbbra is köreinkben üdvözölhetjük.

Tisztelettel a SUMI AGRO nevében:
Wirth László ügyvezető igazgató

 

Partner adatkezelési tájékoztatónk elérhető itt.

 

Nemzetközi háttér – a jövő sikereinek záloga

A SUMI AGRO Kft. mára egy növekvő nemzetközi marketing és disztribúciós cégcsoport, a Sumi Agro Europe részévé vált. 1992-es megalapításunk óta a Közép-Kelet Európai régióban hasonló cég jött létre Lengyelországban, Romániában, Ukrajnában, Bulgáriában, Csehországban és Oroszországban. Nyugat-Európában tevékenykedő cégeinkkel kiegészülve arra törekszünk, hogy tovább növeljük gyártó partnereink számát és ezáltal folyamatosan újabb és újabb termékekkel léphessünk a hazai piacra.

Mára már elértük, hogy a Sumi Agro Europe saját növényvédőszer palettával is megjelent a növényvédőszer piacon. Ehhez a japán Sumitomo Kereskedőház és európai cégcsoportja kellő szellemi és pénzügyi forrással rendelkezik, biztosítva számunkra a hosszútávú eredményes együttműködést a hazai partnerekkel.
A termékek kisérleti munkái és szakmai bevezetése, megjelenése az egyes országok növényvédőszer piacán, a technológiai fejlesztések a tagvállalalatok fejlesztő szakembereinek hathatós munkáját és kiváló együttműködését dícséri.

A SUMI AGRO cégcsoport tagjai Európában: